Kategoriat Tissi hieronta villi iira

Ihana pillu dildoa pilluun

ihana pillu dildoa pilluun

Äitini sai voimakkaan orgasmin ja tunsin suurta miehistä ylpeyttä ja minun penikseni pähän tuntui kovaa pumppaavaa liikettä. Katsoin äidin silmiin koko ajan ja tunsin ihmeellisen väristyksen kulkevan lävitseni. Näin miten tyynyn alta pilkottivat tahrimani äidin alushousut, yllätykseni oli melkoinen nähdessäni ne siellä, äiti oli tuonut ne sinne. Tunsin nenäni hajun jota kutsuin kiiman tuoksuksi. Äiti oli aivan käsittämättömän voimakkaan tunnekuohun vallassa. Vedin penikseni pois äidistä ja känsin hänet vatsalleen. Minä otan sinut nyt äiti ja kukaan ei voi sille mitän, eihän. Heräsin vähän ennen kahta kovaan kolinaan ja mennessäni katsomaan näin kuinka äiti yritti taluttaa ulko-ovelta isä sisälle. Äiti seisoi oviaukossa ja katsoi ensin hymyillen ja kuulin hänen pyytelevän anteeksi, mutta sitten hän huomasi mitä olin tekemässä ja hän kännähti kannoillaan. Isäni oli melkoisessa lastissa ja menin äidin avuksi kantamaan ukkoa kohti makuuhuonetta.

Salaista seuraa transu treffit

Siitä tiesin äidin olevan pytyllä ja hän huuhteli alapätän. Tunsin miten äidin kieli teki epävarmoja liikkeitä minun kieltäni vasten kuin arkaillen. Ei mitän, isä vastusti ja nosti äidin hametta ylös jolloin näin, että äidillä ei ollutkaan sukkahousuja vaan stay-upit ja hänen paljaat reitensä näkyivät houkuttelevasti sukkien ja alushousujen välistä. Otin äitiä olkapäistä kiinni vetäen hänet itseeni kiinni, painoin huuleni hänen huulilleen ja yritin suudella äitiä. Hän oli niin avuttoman oloinen ollessaan minun käsissäni, vaikka oli aikuinen nainen. Olimme suudelleet jo pitkän ja irrottaessani huuleni äidin huulilta näin sylkeä valuneen hänen poskelleen ja siitä korvan alle. Nyt äiti avasi huulensa ja sain kieleni kiinni hänen kitalakeensa, äidin huulista tuli makea maku suuhuni. Näin vierähti kaikkiaan viisi viikkoa etten käynyt lomalla kotonani, vaihdoin lomia kavereille jotka olettivat minulla olevan murheita naisten kanssa, oikeassahan he olivatkin, tavallaan. Mutta tämä on silti värin hän sanoi huohottaen lujasti. No minä laitan uudet verhot, kunhan saan vaihdettua vaatteeni äiti sanoi enemmän itselleen kuin meille. Kärin nuo kauniit pikkuhousut penikseni ympärille ja aloin runkata rauhallisesti.

ihana pillu dildoa pilluun

suutelin molempia reisiä ja aloin hivuttaa pikkuhousuja nyt pois. Asetuin reisien väliin ja nyt oli silmieni edessä se paikka jota olin viimeiset vuodet himoinnut tuskaisasti. Ymmärsin äidiltä tulleen rajussa orgasmissa pienen märän pissaa. Minua tullaan hakemaan aivan heti, juon matkalla, isä vastasi. Saimme kaadettua hänet sängylle ja riisuimme häntä yhdessä niin, että hänelle jäi vain lyhyet alushousut ja valkoinen paita ylleen. Nostin hametta ylös ja painoin naamani äidin reisien väliin tuntien taas saman kiimaisen tuoksun, tai ainakin se teki minut kiimaiseksi äitiini. Aikamieshän se on, kyllä se ymmärtä, isäni vähätteli. Avasin liivit ja ne tipahtivat hameen pälle. Olin koko ajan äidissä kiinni vetämättä penistäni pois vaginasta jatkaen hierovaa liikettä. Sunnuntaina isä makasi krapulaisena ja söimme äidin kanssa kaksistaan hiljaisina. Kellohan on jo yksi, onko sinulla laukku pakattuna, mitä laitan sinulle mukaan äiti alkoi hössöttä. Janne sinä olet hyvä poika, äiti huusi kiimaisena ja hurmoksessa ja tiesin äidin nauttivan tästä kielletystä hedelmästä varmaan yhtä paljon kuin minäkin. Vedin äidin puoleeni ja suutelin hänen spermaista suutaan. ..


Tietokonehuolto kouvola hot girls sex


Kuului voimakasta huutoa äidin suusta. Nousin sängystä ja kumarruin kompatibilitet dating ylöjärvi äitini puoleen riisuakseni häneltä paidan pois, äiti ei vastustellut enä minua. Meillä on sauna pesuhuoneen yhteydessä ja valoissa näin, miten äiti oli vienyt sukkansa kuivumaan saunan narulle, niistä tippui muutamia pisaroja lattialle. Minun olisi kai parasta muuttaa pois kotoa armeijan jälkeen, sanoin mennen istumaan äidin viereen sängylleni. Minkälainen, äiti kysyi vaivautuneen oloisena. Jätin valot palamaan ja selasin kännykkäni tulleita viestejä, kun kuulin jonkun kävelevän kylpyhuoneeseen. Äiti nosti itseän joten sain ne helposti polvitaipeeseen ja siitä nilkkohin. Pyöreät kiimaiset reidet olivat kauniit ja äiti levitti jalkojaan enemmän voidakseni työntyä riittävän syvälle. Istuin sängylleni ja huomasin miten käteni tärisi, nyt tajusin selkeästi mitä olin tehnyt. Olin täysin sisällä nyt ja tunsin voimakkaan puristuksen penikseni ympärillä. Olin kotona jo torstaina puoliltapäivin ja heitin kamppeeni huoneeni nurkkaan, en viitsinyt edes vaihtaa vaatteitakaan vaan palloilin ympäri taloamme.
Suomiporno - Spermat humalaisen nartun karvaiselle pillulle.